Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.

Deel je favoriete recepten!

| 6 reacties

Het Samen Fitter team deelt hun favoriete recepten. Wat zijn jouw favoriete recepten? Of het nou eenvoudig, betaalbaar, vegetarisch is, laten we elkaar inspireren om weer eens iets nieuws op tafel te zetten!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

6 reacties

Bovenliggend
  • Risotto met spinazie en kalkoen in rode pesto is ons favoriete winter gerecht! Risotto maken kost even tijd maar het is de moeite waard. En ja die grote zak spinazie past echt in je pan met risotto, handje voor handje toevoegen en het slinkt als sneeuw voor de zon.

    Ingredienten:

    Water 450 ml

    250 g risottorijst

    300 g verse spinazie

    125 g geraspte belegen Goudse kaas

    1 bosui

    300 g kalkoenfilets

    2 el olijfolie

    3 el pesto rosso

    Hoe maak ik het:

    Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.

    Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin. Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.

Reactie
  • Risotto met spinazie en kalkoen in rode pesto is ons favoriete winter gerecht! Risotto maken kost even tijd maar het is de moeite waard. En ja die grote zak spinazie past echt in je pan met risotto, handje voor handje toevoegen en het slinkt als sneeuw voor de zon.

    Ingredienten:

    Water 450 ml

    250 g risottorijst

    300 g verse spinazie

    125 g geraspte belegen Goudse kaas

    1 bosui

    300 g kalkoenfilets

    2 el olijfolie

    3 el pesto rosso

    Hoe maak ik het:

    Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.

    Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin. Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.

Onderliggend
Geen gegevens