Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.

Hoe barbecue jij 'm?

| 13 reacties

Nu het weer zomer is en het mooie weer (al een tijdje) is aangebroken, ruik je soms overal in de straat barbecuelucht (in ieder geval bij mij Slight smile).

Wat staat er bij jou op de tafel als je gaat barbecueën? 

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

13 reacties

Bovenliggend
  • Mijn standaard BBQ layout : Worcestershire hamburgers met een zelfgemaakte Whiskey-Cocktailsaus, Speklapjes met Dijon Mosterd, saté van kippendij gemarineerd in mijn eigen 'geheime' marinade, en filetlapjes á l minute van de AH. Vooral de burgers en de saté gaan altijd snel op.
    Als side-dishes : Zelfgemaakte Tzatziki, Aardappelsalade, IJsbergsla met komkommer, tomaat, kappertjes, rode-ui en extra vierge olijfolie en natuurlijk stokbrood en satésaus.

    Komend weekend ga ik eens een poging wagen echte Griekse Souvlaki te grillen. En volgende maand op het BBQ-menu, Moink-balls. (daarover later meer info) ;-)

Reactie
  • Mijn standaard BBQ layout : Worcestershire hamburgers met een zelfgemaakte Whiskey-Cocktailsaus, Speklapjes met Dijon Mosterd, saté van kippendij gemarineerd in mijn eigen 'geheime' marinade, en filetlapjes á l minute van de AH. Vooral de burgers en de saté gaan altijd snel op.
    Als side-dishes : Zelfgemaakte Tzatziki, Aardappelsalade, IJsbergsla met komkommer, tomaat, kappertjes, rode-ui en extra vierge olijfolie en natuurlijk stokbrood en satésaus.

    Komend weekend ga ik eens een poging wagen echte Griekse Souvlaki te grillen. En volgende maand op het BBQ-menu, Moink-balls. (daarover later meer info) ;-)

Onderliggend